DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Sel Felaketi Sonrası Temizlik Çalışmaları

Sel Felaketi Sonrası Temizlik Çalışmaları
Özden Gazetesi Yayınları
06.06.2026
18
A+
A-

İskilip’te etkili olan kuvvetli yağışların ardından yağmur suyu tahliye hatları ile mazgallarda meydana gelen tıkanıklıkları gidermek amacıyla belediye ekipleri tarafından kapsamlı bir temizlik çalışması başlatıldı.

İlçe genelinde yaşamı olumsuz etkileyen sağanak sonrası Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sahaya inerek su birikintilerinin yaşandığı bölgelere hızlıca müdahale etti. Altyapı sistemlerinin sorunsuz bir şekilde çalışması ve olası taşkınların önlenmesi için mazgalları ile tahliye kanallarını temizleyen görevliler tıkanmalara karşı yoğun bir mesai harcadı.

Belediye Başkanı İsmail Çizikci sahada yürütülen temizlik faaliyetlerini bizzat yerinde inceleyerek yetkili personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı ve tüm ekiplere kolaylıklar diledi. Kuvvetli yağışların ardından vatandaşların günlük yaşamının kesintiye uğramaması adına sahada yoğun bir gayret gösterildiğine dikkat çeken Çizikci “Mevcut yağmur suyu tahliye hatlarında temizlik çalışmalarımızı sürdürürken ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni tahliye hatları oluşturmak için de gerekli planlamaları yapıyoruz” dedi.

Arena Game Center
YORUMLAR

49 − 44 =

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.