Krallıkta Sıralamanın Değiştiği Hafta
Trendyol 1. Lig’de sezonun sonuna yaklaşılırken gol yollarındaki rekabet Amed Sportif Faaliyetler’in tecrübeli forveti Mbaye Diagne’nin üstünlüğüyle devam ediyor. Eren Tozlu’nun boş geçtiği haftada Diagne ve Diony gol atmayı başardı. Böylelikle Diagne, Eren ile arasındaki farkı açarken, Diony ise Eren’i geride bıraktı.
Ligde çıktığı müsabakalarda fileleri tam 28 kez havalandırarak en yakın takipçisine yedi gol fark atan Diagne’yi, Erzurumspor FK’nin tecrübeli golcüsü Eren Tozlu, attığı 21 golle ile takip ediyor.
19 gollü Manisa FK’li Diony’nin üçüncü, Amed SF’li Florent Hasani’nin de 18 golle listede yer alan diğer isimler. Listenin beşinci ve altıncı sıralarında ise 17’şer golle Ankara Keçiörengücü’nden Mame Biram Diouf ile Esenler Erokspor’un gol silahı Olarenwaju Ayobami Kayode bulunuyor.

