DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

‘Gerekli Önlemler Neden Alınmadı?’

‘Gerekli Önlemler Neden Alınmadı?’
Özden Gazetesi Yayınları
04.06.2023
310
A+
A-

 

‘Gerekli Önlemler Neden Alınmadı?’

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Çorum Belediyesinin selle mücadele konusunda sınıfta kaldığını söyledi.

Çorum Belediyesi’nin her yıl “Şu kadar altyapı yaptık, bu kadar para harcadık” diye çarşaf çarşaf haber yaptırdığını, buna rağmen şehrin altyapısının hala yetersiz olduğunu vurgulayan Derin, “Sizin yüzünüzden Çorum halkı her yıl aynı manzaralarla karşılaşmaktan bıktı” dedi.

Belediye yöneticilerinin beceriksizliği yüzünden evini ve iş yerlerini su basan esnaf ve vatandaşların zararlarının da Çorum Belediyesi tarafından karşılanması gerektiğinin altını çizen Muhammed Taha Derin, “Sizin beceriksizliğinizi bu halk mı ödeyecek? Vatandaşlara bu yaşadıkları rezillikler reva mı?” diye sordu.

Çorum Belediyesi’nin her yıl onlarca arsa sattığını, maddi sorun yaşamamasına rağmen her yıl aynı sorunu yaşadığını aktaran Derin, “Hadiste dendiği gibi ‘Mümin, bir delikten iki defa ısırılmaz.’ Ehline verilmeyen her işin sonu hüsrandır. Arsalar satılmış ama ortada yapılan tek şey var o da Çorumminia ve Bedesten” şeklinde konuştu.

“Çorumminia ve Bedesten’e harcanan paralar altyapı için kullanılsaydı belki bu sorunları yaşamayacaktık”diye konuşan Muhammed Taha Derin, “Bu bir doğal afettir kabul etmek gerek ama 4 yıldır önlem almamak nedir? Bunun cevabı verilmelidir. Demek ki aşkla olmuyormuş bu işler. Doğru işlere yatırım ve ekip ile oluyormuş” ifadelerine yer verdi.

Derin ayrıca, bu şehrin 22 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetildiğini belirterek, “Çorum halkı, bu plansızlığa ve öngörememezliğe 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde gereken cevabı verecektir” ifadelerine yer verdi.

Arena Game Center
YORUMLAR

9 + = 14

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.