DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Code Week Hazırlıkları Sürüyor

Code Week Hazırlıkları Sürüyor
Özden Gazetesi Yayınları
01.10.2026
90
A+
A-

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi, Avrupa Kodlama Haftası (Code Week) başvuru sürecinde destek ve iş birliği sağlamak amacıyla Çorum Bilim ve Sanat Merkezine (BİLSEM) özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrencilerin dijital dünyadaki yetkinliklerini artırmak için atılan adımların hız kazandığı buluşmada, Code Week kapsamında hayata geçirilebilecek projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmeler sırasında öğrencilerin kodlama, algoritmik düşünme ve dijital becerilerini geliştirmeye yönelik olarak düzenlenebilecek çeşitli faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Kurumdan yapılan açıklamada, yenilikçi eğitim uygulamalarının sonuna kadar desteklendiği belirtilerek öğrencilerin üretme ve keşfetme süreçlerine katkı sunan çalışmaların her zaman yanında olunacağı vurgulandı. AR-GE biriminin kurumlar arası iş birliği ile dayanışma kültürüne büyük önem verdiğine dikkat çekilen açıklamada “Birlikte üretiyor ve birlikte güçleniyoruz” denildi.

Arena Game Center
YORUMLAR

64 − = 54

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.