Yaşlı Bakım Merkezi İçin Keşif Ziyareti
Yaşlı Bakım Merkezi İçin Keşif Ziyareti
Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, ilçeye kazandırılması planlanan yaşlı bakım merkezi için Yozgat’ın Bahadın beldesindeki bir merkezi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kargı Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Dereli, Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci ile birlikte Bahadın’daki yaşlı bakım merkezini ziyaret etti. Ziyaretin amacı, ilçeye kazandırılması hedeflenen yaşlı bakım merkezi için örnek teşkil edebilecek kurumları yerinde görmek, en iyi modeli belirlemek ve çalışmaları hızlandırmak olarak belirtildi.
Başkan Dereli, merkezde kalan yaşlılarla yakından ilgilenerek, onların memnuniyetlerini, beklentilerini ve önerilerini dinledi, yaşam koşulları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Dereli, şu ifadeleri kullandı: “Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemiz için söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yaşlı bakım merkezi, bizim için yalnızca bir proje değil, büyük bir sorumluluktur. Kargı’da yaşlı nüfusun fazla olması nedeniyle böyle bir merkezin büyük bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu yüzden, en iyi ve en donanımlı modeli oluşturmak adına benzer tesisleri ziyaret ederek detaylı bilgi alıyoruz. Yaşlılarımızın huzurla yaşayabileceği bir merkez inşa etmek ve aynı zamanda ilçemize yeni iş imkanları kazandırmak için bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyor, ilçemiz için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.”
Dereli, kendilerini misafir eden ve yakın ilgisini eksik etmeyen Bahadın önceki dönem Belediye Başkanı Dilaver Özcan’a da teşekkür etti.