DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Vedat Canbek ve Yönetimine Güven Oyu

Vedat Canbek ve Yönetimine Güven Oyu
Özden Gazetesi Yayınları
06.04.2025
113
A+
A-

Vedat Canbek ve Yönetimine Güven Oyu

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2023-2024 yılları Birleştirilmiş Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda Kooperatif Başkanı Vedat Canbek ve ekibi güven tazeledi.

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fuar Kompleksi’nde düzenlenen genel kurula, Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Durmuş Buyruk, ÇESOB Başkanı Recep Gür, esnaf odası başkanları, ilçelerin kredi ve kefalet kooperatifi başkanları ve kooperatif üyeleri ile çevre şehirlerdeki kooperatiflerin yöneticileri katıldı.

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve 9. Bölge Birliği Başkanvekili Ahmet Hamdi Aydoğan’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulda kooperatifin 2023-2024 yılları arasına ait gelir-gider bilançosu, yönetim ve denetim kurulu faaliyet ve raporları ile tahmini bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca kooperatife ait taşınmaz mallar ile ilgili yönetime satış yetkisi verildi.

Genel Kurul sonunda bir teşekkür konuşması yapan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, bugüne kadar kendisine güvenen ve destekleyen tüm kooperatif üyelerine teşekkür ederek, “Bu can bu bedende olduğu sürece ekibimle birlikte hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Canbek başkanlığındaki Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Necati Şimşek, Hasan Eker, Özkan Şanal ve Celal Bozdağ’dan oluşurken, Denetim Kurulu ise Mehmet Gayretli ve Satılmış Önler’den oluştu.

Arena Game Center
YORUMLAR

+ 76 = 83

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.