DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Osmancık’tan Haberler

Emekli TEDAŞ Osmancık İşletme Şefi Ahmet Gündoğdu MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Özden Gazetesi Yayınları
12.08.2013
666
A+
A-

Emekli TEDAŞ Osmancık İşletme Şefi Ahmet Gündoğdu MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Düzenlediği basın toplantısında MHP’den aday adayı olduğunu duyuran Gündoğdu ”Kendi özüm olan Milliyetçi Hareket Partisinden Osmancık Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum ve desteğinizi bekliyorum” dedi.

Gündoğdu’nun aday adaylığını açıkladığı basın toplantısına MHP İlçe Başkanı Yusuf Başkemer ve MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

***

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, önceki gün Osmancık İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramın 3. günü gerçekleştirilen bayramlaşmaya çok sayılda partili katıldı.

Burada partililerle sohbet eden Daşdan, MHP’nin her zamankinden olduğundan fazla seçimlere hazır olduğunu ve milletin teröristlerle oturulan pazarlık masalarının hesabını görmek için sandığı sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

MHP olarak aday belirleme sürecine Çorum’da en erken başlayan parti olduklarını ve aday belirleme sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanarak milletin karşısına çıkacaklarını söyleyen Daşdan ” MHP hazırdır Millet hazırdır PKK ile oturulan pazarlık masalarının hesabı sandıkta görülecektir” dedi.

Bayramlaşma sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Daşdan vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

***

Osmancık İmam Hatip Lisesi mezunları “3. Hasret Giderme Günü’nde” bir araya geldi.

Uzun yıllar birbirini görmeyen sınıf arkadaşları Mezunlar buluşmasında bol bol hasret giderdi.

Programı organize eden Tertip Komitesi adına bir açıklama yapan İş Adamı Hacı Bayram İlhan, Osmancık İlçesi’nde bir ilk gerçekleştirildiğini kaydederek, Osmancık İmam Hatip Lisesi’nin kurulduğu 1975 yılından günümüze kadar tüm mezunların ve öğretmenlerin bir araya geldiğini belirtti.

***

Osmancık’ın turistik  tarihi ve kültürel değerleri takı tasarımcıları için ilhan kaynağı oldu. Osmancık’ın manevi şahsiyetleri olan Akşemsedddin ve Koyunbaba ile birlikte Baltacı Mehmet Paşa tasarımcıların ilgisini çekiyor.

Son olarak takı tasarım sektöründe Türkiye’de marka olan işletmelerin tasarımlarına imza atan Sedat Mustafa Eren Osmancık ilçesini mesken tutarak kataloğ için ilçede fotoğraflama çalışmalarına başladı.

***

HAVA DURUMU:  Meteoroloji genel müdürlüğünden edindiğimiz verilere göre, Osmancık da bugün hissedilecek en yüksek hava sıcaklığı 32, en düşük ise 13 derece olması bekleniyor.

Arena Game Center
YORUMLAR

+ 44 = 51

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.