Osmancık’ın Spor Kompleksi Yükseliyor
Osmancık’ın Spor Kompleksi Yükseliyor
Osmancık Kaymakamı Furkan Duman ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, yapımı devam eden Osmancık İlçesi Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Heyet, firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Osmancık Kaymakamlığı’ndan alınan bilgiye göre, ilçenin spor altyapısını güçlendirecek olan kompleks, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı badminton sahası, kapalı okçuluk tesisi, kapalı tenis kortu, açık halı saha, 1750 kişi kapasiteli tribün, yürüyüş ve koşu yolları gibi birçok farklı spor alanını bünyesinde barındıracak. Kompleksin çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşması hedefleniyor.
Nisan 2024’te ihalesi yapılan ve 480 gün içinde tamamlanması planlanan kompleksin, farklı branşlarda sporcuların yetişmesine katkı sağlaması ve bölgesel ile ulusal düzeyde spor etkinliklerine ev sahipliği yapması bekleniyor.