DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

‘Memur Devletin Belkemiğidir’

‘Memur Devletin Belkemiğidir’
Özden Gazetesi Yayınları
25.04.2023
375
A+
A-

‘Memur Devletin Belkemiğidir’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ediyor.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan MHP adayı Vahit Kayrıcı, gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP adayı Kayrıcı, toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmayı amaçlıyor.

Kayrıcı, Çorum’da bulunan resmi kurum ve kuruluşları da unutmayarak ziyaretlerde bulunuyor. Kayrıcı, ziyaret programı kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne gitti. İl Müdürü Cemil Çağlar ile görüşen Kayrıcı, Çorum’un sportif faaliyetleri ve il müdürlüğünün genel durumu hakkında bilgi aldı. Ardından da İl müdürlüğünde görev yapan personelleri tek tek dolaşarak tokalaşan Vahit Kayrıcı, hem hal-hatır sordu, hem de seçimlerde destek istedi.

Çorum Valiliği ek binasında bulunan resmi kurumları da gezen Vahit Kayrıcı, Defterdarlık, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve KOSGEB il Müdürlüğü’nü ziyarette bulunarak, hem kurum müdürleri, hem de personelleriyle görüştü.

Devlet memurluğunun öneminden bahseden Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, devlet memurlarının Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin millete hizmette işleyen dişlisi olduğunu vurguladı.

Devletin, devletin işlerinin yürümesi için verilen görevleri layıkıyla yapan memurlara kolaylıklar dileyen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, memurların devletin belkemiği olduğunu kaydetti.

Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin her kademesinde yaklaşık 3 milyon memurun görev yaptığına dikkat çeken Vahit Kayrıcı, milletvekili seçildiği zaman memurların kendisine ilettiği her sorunun çözümü konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.

Arena Game Center
YORUMLAR

64 − 63 =

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.