Erkan Sözeri’nin Çorum Travması!
Erkan Sözeri’nin Çorum Travması!
Erkan Sözeri, son 1,5 ayda Çorum’da iki travma birden yaşadı.
Trendyol 1.ligde bitime bir hafta kala Çorum’da aldığı mağlubiyet ile lige veda eden Şanlıurfaspor’un teknik direktörü Erkan Sözer’i, bundan 1,5 ay önce de Keçiörengücü’nün başındayken Çorum’dan üzgün ayrılmıştı.
Keçiörengücü ve Şanlıurfaspor ile Yaşanan Yenilgiler Sonrası…
Sezona Şanlıurfaspor’da başlayan ancak Şanlıurfaspor’dan ayrıldıktan sonra Keçiörengücü’nün başına geçen Erkan Sözeri, bu sebeple bu sezon iki kez Çorum’da maça çıktı.
İlk olarak 16 Mart’ta oynanan ve 3-2’lik Ahlatcı Çorum FK galibiyeti ile biten maçın ardından büyük üzüntü yaşayarak, maçın bitmesine rağmen uzun süre yedek kulübesinde oturan Erkan Sözeri; bu mağlubiyetin bir hafta sonrasında Ankara temsilcisi ile yollarını ayırmıştı. 30’uncu hafta maçında Kırmızı-Siyahlılara karşı iki kez öne geçen takımı, 10 kişi kalan Kırmızı-Siyahlılardan bir de gol yiyerek play-off yolunda büyü avantajı kaçırmıştı.
İlk Maçta Uzun Süre Oturmuştu, Bu Kez Maçın Bitimini Beklemedi
Ligde bitime üç hafta kala tekrar Şanlıurfaspor’un başına geçen Sözeri, bir kez daha Çorum’a gelirken bu kez daha acı bir travma yaşadı. Kümede kalmak için mutlak üç puana ihtiyaç duyduğu maçta Sözeri’nin takımı öne geçse de üstünlüğü koruyamadı ve yenilerek küme düştü.
Sözeri bu kez son dakikada yenen golün ardından maçın bitiş düdüğünü beklemeden soyunma odasına gitti.
Basın toplantısında da oldukça üzgün olduğu gözlenen Sözeri, böylelikle 1,5 ay içinde Çorum’da iki büyük üzüntü yaşamış oldu.