DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Çorum İl Başkanı, Devlet Bahçeli ile Buluştu

17.12.2023
584
A+
A-

Çorum İl Başkanı, Devlet Bahçeli ile Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, parti genel merkezinde gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı’nda, ana gündem 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri oldu.

Mahalli İdareler Seçimleri ve Cumhur İttifakı’nın yol haritası hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, AK Parti ile müzakerede önceliklerinin Türkiye Yüzyılı olduğunun altını çizdi.

Cumhur İttifakı olarak büyük resme baktıklarını, ormanın bütününe odaklandıklarını vurgulayan Bahçeli, ‘3 veya 5 belediye pazarlığında değiliz. Fitne akınına hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele yoktur. Bize düşen çok çalışmaktır. Yeni Yüzyılı’nı tek yürek olarak inşa etmeliyiz.’ diye konuştu.

Siyasi gayelerinin Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinin çatısını örmek, gelecek nesillere huzurlu, istikrarlı, güvenli, gelişmiş, temel sorunlarını köklü çözümlerle buluşturmuş bir ülkeyi miras bırakmak olduğunu belirten Bahçeli, ‘Milleti ve ülkesinin varlığı için candan, yardan ve yarınlardan vazgeçmeye yeminli olan Milliyetçi-Ülkücü hareket için esas amaç kazanacağı belediye sayısından daha fazla Türkiye’nin ve Türk milletinin ebedi saadet ve selametidir. Zehirlenmiş ve zincirlenmiş muhalefetin seçenek olmaktan bütünüyle uzaklaştığı bu dönemde, yeni yüzyılı tek yürek halinde inşa etmeliyiz’ diye konuştu.

Arena Game Center
YORUMLAR

13 − = 4

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.