Çorum FK’nin Kupa Maçının Hakemi Belli Oldu
Çorum FK’nin Kupa Maçının Hakemi Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması 1.haftasında oynanacak olan maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Ahlatcı Çorum FK’nin kupada grup aşaması ilk maçında Konyaspor ile oynayacağı maçı Ömer Tolga Güldibi yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kupada düdük çalacak hakemleri açıkladı. TFF’den yapılan açıklamaya göre Ahlatcı Çorum FK-Konyaspor maçını Kocaeli bölgesi süper lig hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi bu maç ile birlikte Kırmızı-Siyahlıların 5.maçında düdük çalmış olacak.
Kariyerindeki 158.Maç Olacak
34 yaşındaki Ömer Tolga Güldibi, kariyerinde 157 maça çıktı. Konyaspor’un şimdiye kadar hiçbir maçını yönetmeyen Güldibi, Ahlatcı Çorum FK’nin ise dört maçında görev aldı. Tamamı Çorum’da olmak üzere dört maçta görev alan Gülbidi’nin yönettiği maçlarda Kırmızı-Siyahlılar üç galibiyet ve bir yenilgi aldı.
Dört Maçımızda Görev Aldı
İlk olarak 2016-2017 sezonunda oynanan Kozanspor maçında görev alan Güldibi ardından 2021-2022 sezonunda Adıyamanspor ve 2022-2023 sezonunda oynanan Bayburt İl Özel İdarespor maçında düdük çaldı. Güldibi son olarak 2023-2024 sezonunda Giresunspor’a 2-0 kaybedilen maçta görev aldı. Gülbidi bu maçlarda Ahlatcı Çorum FK’ye de rakiplerine de sekiz sarı kart gösterirken ayrıca Kırmızı-Siyahlıların iki ayrı rakibine de birer kırmızı kart gösterdi.