Çıplak, Şehit Ailesiyle İftarda Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 1992 yılında Bitlis’te şehit düşen Mahmut Daştan’ın ailesiyle düzenlenen iftar programında bir araya gelerek şehit ailelerinin her zaman milletin baş tacı olduğunu vurguladı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde şehit aileleriyle dayanışma amacıyla kurulan iftar sofrasına Türk Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Kuyucu ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Çorum Şube Başkanı Metin Lale de katılım sağladı. Askerlik görevini ifa ederken 16 Kasım 1992 tarihinde Bitlis’in Mutki ilçesi Hürmüz Boğazı mevkiinde teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Mahmut Daştan başta olmak üzere tüm şehitler için program öncesinde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildiği bildirildi.
Buluşmada vatan, inanç ve bayrak uğruna canlarını feda eden tüm kahramanları rahmetle andıklarını dile getiren Çıplak, şehit ailelerinin bu aziz milletin en büyük emaneti olduğunu kaydetti. Vatan savunmasında can veren kahramanların emaneti olan kıymetli ailelerinin her zaman yanlarında bulunacaklarını ifade ederek gazilere de sağlıklı ömürler dileyen Çıplak “Rabbim muhabbetimizi, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve bereket temenni ediyoruz” dedi.

