Çevre Yolu Kavşağına Yeni Önlem
Çevre Yolu Kavşağına Yeni Önlem
Alaca’da, Yozgat-Çorum-Tokat-Ankara Çevre Yolu Kavşağı’nda trafik güvenliğini artırmaya yönelik sinyalizasyon ve flaşör montaj çalışmalarına başlandığı bildirildi.
Alaca’nın önemli ulaşım noktalarından biri olan çevre yolu kavşağında başlatılan çalışmalar kapsamında trafik ışıkları ve uyarıcı flaşör sistemleri kuruluyor. Aynı kavşakta, Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ile ortalama hız tespiti uygulamasının da 2025 yılı içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı İsa Duru ve Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan ile birlikte çalışma yapılan alanda incelemelerde bulundu. Başkan Arslan ve beraberindekiler, sahada görevli personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Başkan Arslan, projenin hayata geçirilmesindeki destekleri için yetkililere teşekkürlerini ileterek, “Sayın Valimize ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.