DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Bayram Tadında Bir Şenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerle Kutlandı

Özden Gazetesi Yayınları
23.04.2013
541
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Çorum’da kutlandı. Önceki yıllarda şehir stadında ve Gazi Caddesinde yapılan kutlama etkinlikleri bu yıl salon programıyla gerçekleşti. Çorum Valiliği tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtına tören düzenlendi. Törende Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin anıta çelenk sundu. Kutlama etkinlikleri Atatürk Spor Salonda gerçekleşen çocuk şenliği programıyla devam etti. Merkez Mimar Sinan İlkokulu ile Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nun ortak düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu.

Programı Vali Sabri Başköy, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Saraç ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’de izledi.

Yavuz Sultan Selim İlkokulu Müdürü Aziz Usta’nın açılış konuşmasıyla başlayan programda daha sonra Resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri veridi.

Programda daha sonra öğrenciler türküler ve dans gösterileri ile dolu dolu bir program sahnelerken, salonu dolduran Çorumlular bayram tadında bir gün yaşadı.

Yaklaşık 2 saat süren program son günleri meşhur şarkısı gangnam style dansı ile sonra erdi.

Arena Game Center
YORUMLAR

+ 35 = 42

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.