Bayram Kutlandı, Filistinli Çocuklar Unutulmadı
Bayram Kutlandı, Filistinli Çocuklar Unutulmadı
AK Parti Çorum Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Millet Bahçesi’nde bir etkinlik düzenleyerek çocukların bayram coşkusuna ortak oldu. Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan ve yönetiminin katıldığı programda yaklaşık 1500 çocuğa çeşitli hediyeler dağıtıldı ve Filistinli çocuklar için anlamlı bir farkındalık çalışması yapıldı.
Etkinlikte Gençlik Kolları üyeleri çocuklarla yakından ilgilenerek bayram sevincini paylaştı. Programda ayrıca Filistinli çocuklar da unutulmadı ve “Umudu Boyuyoruz” adı verilen özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu bölümde çocuklar, Filistin bayrağını kendi el izleriyle boyayarak hem konuya dikkat çekti hem de dünyadaki yaşıtlarına bir umut mesajı gönderdi.
AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Onur Civan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, hem bayram coşkusunu yaşadıklarını hem de Filistin’deki zorluklara dikkat çektiklerini belirtti. Civan, “Gazi Meclisimizin açılış yıl dönümünde, çocuklarımızla birlikte hem bayram coşkusunu yaşadık hem de zulüm altındaki Filistinli kardeşlerimizi unutmadık. Onların da yarınlara umutla bakabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.