Ankaragücü, Hazırlıklarda Sona Geldi
Ankaragücü, Hazırlıklarda Sona Geldi
Ahlatcı Çorum FK’nın Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü, kritik maçın hazırlıklarını, sakat oyuncularından yoksun olarak Başkent ekibinin perşembe günü yaptığı antrenmana, önceki gün olduğu gibi beş futbolcu yine katılamadı.
Kulüpten hafta başından bu yana düzenli olarak yapttığı açıklamada “Antrenman Raporu: 24.04.2025” başlıklı bilgilendirmeye göre, Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetimindeki idman, aerobik koşu ve topla ısınma ile başladı. Isınma sonrası sürat ve çabukluk çalışması yapan takım, ardından beşe iki top kapma oyunu oynadı. Antrenmanın son bölümünde ise serbest taktik oyun ve özel çalışmalar gerçekleştirildi.
Takımda sakatlık ve tedavi süreçleri devam eden kaleciler Ertaç Özbir ve Erten Ersu ile Özgür Aktaş ve Renaldo Cephas antrenmanda yer almadı. Ayrıca, ayak bileğinde ağrı hisseden Enes Tepecik de dünkü çalışmaya katılmayan bir diğer isim oldu. Bu beş oyuncunun pazar günkü Ahlatcı Çorum FK karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı.