DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Ahlatcı: Engeller Sevgiyle Aşılır

Ahlatcı: Engeller Sevgiyle Aşılır
Özden Gazetesi Yayınları
16.04.2025
46
A+
A-

Ahlatcı: Engeller Sevgiyle Aşılır

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Yusuf Ahlatcı, “Otizm Farkındalık Günü” kapsamında Kale Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ve Çorum Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında otizmli öğrencilerle bir araya gelen Ahlatcı, onlara çeşitli hediyeler takdim ederek vakit geçirdi.

Ziyaret sırasında okul müdürü ve öğretmenlerle de bir araya gelen Ahlatcı, özel eğitim alanındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerin özverili çalışmalarına teşekkür etti.

Otizmin bir engel olmadığını hatırlatan Ahlatcı, “Otizmin farkındayız, onların yanındayız ve her zaman da yanında olmaya devam edeceğiz. Özel çocuklarımızın bağımsız olarak hayatlarına devam etmeleri, toplumla iç içe yaşamaları için eğitim süreçleri çok kıymetli ve çok değerlidir ve en önemlisi de sevgiyle yaklaşıldığında, tüm engellerin anlamını yitirdiğini bir kez daha gördük” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Milletvekili Ahlatcı’ya İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar eşlik etti.

Arena Game Center
YORUMLAR

85 + = 90

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.