DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Haftanın 11’i’ Oylamasında Arca Çorum FK’li Oyuncu da Var

Haftanın 11’i’ Oylamasında Arca Çorum FK’li Oyuncu da Var
Özden Gazetesi Yayınları
22.09.2026
47
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN SPORTS tarafından 6.haftanın ardından başlatılan “Haftanın 11’i” oylamasında, Arca Çorum FK’nin golcüsü Jesus Ramirez ile Corendon Alanyaspor’dan üç futbolcu adaylar arasında yer aldı.
Arca Çorum FK’nin Çorum Şehir Stadyumunda Corendon Alanyaspor’a 2-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından yayıncı kuruluş, ligin 6.haftasında mevkilerinde fark yaratan isimleri taraftarların oylamasına sundu.

RAMIREZ DE ADAYLAR ARASINDA
Kırmızı-siyahlı ekibin maçtaki tek golünü kaydeden Venezuelalı forvet Jesus Ramirez, sergilediği performansla santrfor kategorisindeki dört adaydan biri oldu. Santrfor mevkisinde Ramirez’in yanı sıra Amed Sportif Faaliyetler’den Gift Orban, Beşiktaş’tan Dusan Vlahovic ve İstanbul Başakşehir’den Eldor Shomurodov yer aldı.

ALANYASPORDAN ÜÇ İSİM LİSTEDE
Zorlu Çorum deplasmanından üç puanla dönen Corendon Alanyaspor’dan ise üç futbolcu haftanın en iyileri arasına girmek için listeye dahil edildi. Akdeniz ekibinin başarılı savunmacısı Fatih Aksoy stoper adayları arasında kendine yer bulurken, bu mevkide Amed Sportif Faaliyetler’den Lumbardh Dellova, Tümosan Konyaspor’dan Rayyan Baniya ve Erzurumspor FK’den Amar Gerxhaliu ile yarışa girdi.
Alanyaspor’un deplasmanda bulduğu ilk golün pasını veren sağ bek Florent Hadergjonaj sağ kanat kategorisinde aday gösterildi. Hadergjonaj bu bölgede Trabzonsporlu Mohamed Salah, İstanbul Başakşehirli Andreas Skov Olsen ve Kocaelisporlu Gonçalo Sousa ile birlikte oylamaya açıldı.
Karşılaşmada takımının ilk golüne imza atan Gaius Makouta ise orta saha adayları arasına seçildi. Makouta, Kocaelispor’dan Berkan Kutlu, Çaykur Rizespor’dan Ibrahim Olawoyin ve Amed Sportif Faaliyetler’den Dia Saba ile birlikte haftanın en iyi orta sahası olmak için taraftarların tercihine sunuldu.
Yayıncı kuruluşun dijital kanallarından başlatılan oylama sonucunda futbolseverlerin oylarıyla Süper Lig’de altıncı haftanın en başarılı kadrosu belirlenecek.

Arena Game Center
YORUMLAR

4 + = 7

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.