DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Gözyaşlarına Hakim Olamadı
Özden Gazetesi Yayınları
24.08.2026
77
A+
A-

Arca Çorum Futbol Kulübünün Süper Lig’de kendi evinde oynadığı ilk maçta Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaratırken Romanyalı sol bek Andrei Sebastian Borza maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Süper Lig’in 2.haftasında seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak sahaya çıkan kırmızı siyahlı ekip genç rakibi Kasımpaşa karşısında iyi bir mücadele sergilemesine rağmen bitiricilikte sorun yaşadı ve sahadan puansız ayrıldı. Karşılaşmanın büyük bir bölümünde topa sahip olan ve rakip kalede pozisyonlar üreten Çorum temsilcisi 6.dakikada yediği golün karşılığını veremeyince mağlup oldu.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir hüsran yaşayan oyunculardan biri de 90 dakika sahada kalan sol bek Andrei Sebastian Borza oldu.

Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarında 11’de sahaya çıkarak istikrarlı bir performans sergileyen genç savunmacı karşılaşmanın sona ermesinin ardından soyunma odasına giderken gözyaşlarına hakim olamadı. Romanyalı oyuncunun gözyaşları objektiflere yansırken, oyuncuyu teknik ekip ve takım arkadaşları teselli etti.

Arena Game Center
YORUMLAR

− 6 = 4

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.