Çomar Barajında Kontrollü Su Tahliyesi Başladı
Çorum’da su seviyesinin en üst noktaya ulaşmasıyla tam kapasite dolan Çomar Barajında taşan sular belediye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri kapsamında kontrollü bir şekilde tahliye edilmeye başlandı.
Mansap hattı ile dere yataklarında önceden gerçekleştirilen altyapı ve düzenleme çalışmaları neticesinde Ilıca Bağları ve Garanti Evler bölgesinde su akışının güvenli bir şekilde sağlandığı bildirildi. Savaktan su kanallarına yönlendirilen akışın sürekli gözetim altında tutulduğu ve sürecin herhangi bir mağduriyete yol açmaması için sahada yürütülen faaliyetlerin yakından takip edildiği aktarıldı
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin sahada titizlikle görev yaptığına ve vatandaşların can ile mal güvenliği için bölgede gerekli tüm tedbirlerin hızla alındığına dikkat çekilen kurumsal bilgilendirmede “Savaktan su kanallarına kontrollü akış devam ederken ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürmektedir vatandaşlarımızın güvenliği için gerekli tüm tedbirler alınmıştır” denildi.

