DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

Taşdemir, Çorum FK Maçı Öncesi Ne Dedi ?

Taşdemir, Çorum FK Maçı Öncesi Ne Dedi ?
Özden Gazetesi Yayınları
14.04.2026
49
A+
A-

Özbelsan Sivasspor Trendyol 1. Lig’in 35’inci haftasında evinde İstanbulspor’a 3-1 mağlup olarak play-off yolunda kritik bir yara alırken teknik direktör İsmet Taşdemir saha içinde eşik maçlarını bir türlü geçemediklerini kaydetti.
Müsabaka öncesinde 13 yaş altı takımından dört futbolcunun trafik kazası geçirdiğine dikkat çeken Taşdemir, oyunculardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirterek “Sabah kötü bir haberle sarsıldık. U13 takımımızdan dört oyuncumuz trafik kazası geçirdi. Birinin durumu kritik ve yoğun bakımda acil şifalar diliyorum” dedi. Sahadaki oyunu ve kaçan fırsatları değerlendiren deneyimli teknik adam, iyi başladıkları bir bölümde bireysel hatalar nedeniyle kalelerinde goller gördüklerini vurguladı. Eşik maçlarını aşma noktasında yetersiz kaldıklarını dile getiren Taşdemir “Maalesef geçemedik, yetemedik. İyi başladığımız golü bulduğumuz, iyi oynadığımız bölümde ayağımızdaki üç topu rakibe vererek üç gol yedik” şeklinde konuştu.

“KISITLI KADRO İLE ZOR BİR HAYAL”
Kısıtlı bir kadroyla zor bir hayalin peşinden koştuklarını ancak bu mağlubiyetle işlerinin daha da zorlaştığını ifade eden başarılı çalıştırıcı, gelecek planlaması hakkında yönetime mesaj gönderdi. Şartların oluşması durumunda görevine devam etmek istediğini belirten Taşdemir “İşin açıkçası bu hayal biraz daha zorlaştı. İstediğimiz şartlar oluşursa seneye bu sıkıntıları yaşamayacağımız, çok daha iyi oyun oynayabileceğimiz, çok daha iyi bir kadro oluşturabilirsek buradayım ama olmazsa burada durmamızın anlamı kalmayacak” ifadelerini kullandı.

SAKATLAR HAKKINDA KONUŞTU
Takımdaki eksikliklere ve oyuncu sakatlıklarına da değinen Sivasspor teknik patronu, Emirhan Baştiğit’in ameliyat olduğunu ve sezonu kapattığını ancak Rey Manaj’ın Iğdır maçına yetişme ihtimali bulunduğunu dile getirdi.

SİVASSPOR POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ
İstanbulspor cephesinde ise teknik sorumlu İlyas Öztürk, deplasmanda aldıkları galibiyetin alt sıralardan kurtulma adına hayati bir önem taşıdığını vurguladı. Rakibin bulduğu pozisyonları değerlendiremediğini ancak kendilerinin fırsatları iyi kullandığını kaydeden Öztürk “Biz yakaladığımız pozisyonları değerlendirip üç puan aldık. Çok mutluyuz” dedi. Genç bir kadroyla mücadele ettiklerini belirten Öztürk, Sivasspor’a kalan maçlarında başarılar dileyerek sahadan ayrıldı.

Arena Game Center
YORUMLAR

56 − = 55

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.