Okul Müdürleriyle Yıl Sonu Değerlendirmesi
Okul Müdürleriyle Yıl Sonu Değerlendirmesi
Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar başkanlığında, kentteki ortaokul müdürlerinin katılımıyla “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, geride kalan eğitim yılının analizi yapılırken, yeni dönemin planlaması ele alındı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, toplantıya Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de iştirak etti. Toplantıda, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının genel bir değerlendirmesi, merkezi sınav sonuçları, rehberlik faaliyetleri ve yürütülen projeler gibi konular masaya yatırıldı.
Ayrıca, yaz dönemi boyunca okullarda yapılacak iş ve işlemler, yaz okulları, destekleme ve yetiştirme kursları ile 2025-2026 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıkların da görüşüldüğü kaydedildi.
Toplantının sonunda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, yıl boyunca gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.