Vali Çiftçi Bayat’ta
Vali Çiftçi Bayat’ta
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Bayat ilçesini ziyaret etti.
Vali Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz Çarşamba günü beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak ve Bayat İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Bayat ilçesini ziyaret etti. Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Bayat Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu’nu ziyaret eden Vali Çiftçi, yeni görevinde Kaymakam Bozkurtoğlu’na başarılar diledi. Ziyarette Vali Çiftçi, ilçenin talep ve sorunlarına ilişkin Kaymakam Bozkurtoğlu’ndan bilgiler aldı.
Daha sonra Bayat Belediyesine geçen Vali Çiftçi, burada Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile görüştü. Belediyenin ilçeye yaptığı yatırımlarla ilgili brifing alan Vali Çiftçi, belediyenin taleplerini dinleme fırsatı buldu.
Hem Esnaf Hem Vatandaşı Dinledi
Programın devamında ilçedeki esnafı da ziyaret eden Vali Çiftçi, bol kazançlar diledi. Vatandaşla da görüşen Vali Çiftçi, ilçenin sorunlarını birinci ağızdan dinledi.
Vali Çiftçi, son olarak haftalık encümen toplantısına katıldı. Toplantıda gündemde yer alan konular görüşülerek karara bağlandı.
Daha sonra Vali Çiftçi, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.