DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

4 İlçeye Hayvan Barınağı Yapılacak

4 İlçeye Hayvan Barınağı Yapılacak
Özden Gazetesi Yayınları
26.02.2025
487
A+
A-

4 İlçeye Hayvan Barınağı Yapılacak

Çorum Valisi Ali Çalgan başkanlığında toplanan Çorum İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği, dört ilçede hayvan barınağı ve doğal yaşam alanı yapılması için ihaleye çıkılması kararı aldı.

Çorum Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Çorum İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Şubat ayı Encümen Toplantısı, Vali Ali Çalgan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, sahipsiz hayvanların korunması, rehabilitasyonu ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi konuları ele alındı.

Toplantıda alınan kararla, Çorum Merkez, Sungurlu, Osmancık ve İskilip ilçelerinde hayvan barınağı ve doğal yaşam alanı yapılması için ihaleye çıkılacak. Bu projelerle, sahipsiz hayvanların daha iyi koşullarda yaşamaları ve rehabilite edilmeleri amaçlanıyor. İhale sürecinin en kısa sürede tamamlanarak, projelerin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Arena Game Center
YORUMLAR

74 + = 83

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.