DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum °C
Çorum
°C
°C
°C
°C
°C

“Türkiye’nin Sosyal ve Politik Değişimi”

Video Haber – Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Bostancı, Dil ve Edebiyat Derneği’nin düzenlediği “Türkiye’nin Sosyal ve Politik Değişimi” konulu konferansa katıldı

Özden Gazetesi Yayınları
15.12.2010
1.533
A+
A-

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Naci Bostancı, Dil ve Edebiyat Derneği’nin düzenlediği “Türkiye’nin Sosyal ve Politik Değişimi” konulu konferansa katıldı.

Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, alanında önemli bir kariyer sahibi Prof. Dr. Naci Bostancı’yı Çorumlularla buluşturmanın kendileri için önemli bir görev olduğunu söyledi.

Candan, bu konferansı son dönemde Türkiye’de yaşanan sosyal ve politik değişimin Çorum’daki yansımalarını doğru okumak amacıyla düzenlediklerini ifade etti.

Konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Bostancı “Türkiye’nin Sosyal ve Politik Değişimi” konusunda konferansta görüşlerini aktardı.

Arena Game Center
YORUMLAR

68 − 61 =

  1. İbrahim LAÇİN dedi ki:

    İnsanlar seminere gelirken giyinişleri, salona girişleri, salonda nereye oturdukları, kiminle konuştukları, birbirlerine ne kadar yakın ya da uzak oturdukları, konuşmacı konuşurken ne yaptıkları, telefonunu kapatıp kapatmadıkları; bunların hepsi içinde yaşadığımız toplumun beklentilerine uygun olmak durumundadır.
    Yani her şey kuralına uygun, münasip’ denecek biçimde olmalıdır.
    Tersi davranmak ise ‘münasebetsiz’lik addedilir yani toplumun beklentisinin dışına çıkmaktır.